Khamis, 31 Januari 2013

TERHARU SGT2......

THANK GUYS.....

to: giey abd rahman, sarah, liza , ila, atin , ecah and azny...



GUYS YOU 'RE THE BEST.... THANK SGT2...N HAPPY SGT2....
sbb aku dpat  kengan paling berharga pada tahun ini...
n kngan paling bermakna pada tahun ini..
thank sgt2 sbb korng snggp redah ujan smta2 nak beli kek tuk hari lahir aku yang bakal menjelma x lme ag...
mmg x sngka la korng nak smbut pada hari nie

31.1.2013...
adalah satu tarikh yang akan aku  ingt smpai ble2...
thank tuk yang join n komplot tuk kne kan aku...
hahahaha..
WAKENABEB!!!!!!!!!!!!!!

tuk pertama kali nye aku....... MALU... bila korang sume nyanyi lagu tuk aku.....
malu siot.....rmai sgt yang tgk..heheheh..
time 2...mcm2 ase ade.... terharu, risau mcm nak kne something..hahahaha....

DAH la mcm2 drama kuar..merajuk la..pujuk memujuk la.
tarik menarik la....
kra ringan gak la aku kan korng leh tarik aku...hahahha

AND
for the first time in my life,
aku kne baling ngan telur derrr...PLEPEK  atas rambut aku....telur mahal lak 2..OMEGA 3...
korng nie xbek tau mmbazir...2 kan amalan syaitan...
tp sekali sekala x pe la kot...
hahahahhaa.....
TERBAIK LA....N SAKIT LA...

xckup nan telur kne lak tepung...kan muka aku dah putih.....
aduiiiiii.....
habis la kecomelan aku...\hahahaha

dah la 2...ble telur + tepung = keras la....
hahaha..keras kut rmbut aku...
n aku pon pe ag, ltak la kat rmbut atin...hahaha..
baru sme2 keras....

pnt la aku mlm nie berkejar-kejran nan korng...
2 pon sbb nak blas dndam..hahaha
teringat mse time aku kne kan org...
tp ari nie SUDAH TUKARLAH....
aku plak yang kne...

HAPPY SGT2,...
THANK SGT2 SBB pernah wat aku ase pernah smbut hari lahir....
n yang nie hari lahir yang paling meriah....
n berlari2 dari tingkatr 4 and tingkat 3...
penat siot....

LOVE U ALL...
HOPE OUR FRIENDSHIP WILL STRONG TO THE END.....

THANK TO: GIEY, SARAH, LIZA, ILA, ATIN, ECAH DAN IZANY./......






Tiada ulasan:

Catat Ulasan