Rabu, 30 Mei 2012

RAHSIA SOLAT AWAL WAKTU

hari nie aku terbace 1 artikle yng menarik..bagi ku...

n terase plak nak share ....

setiap peralihan waktu solat sebenarnye menunjukkan perubahan tenaga alam ini yang bleh diukur dan dicerap melalui perubahan warna alam....fenomen perubahan yang tidak asing bagi mereka yang terlibat dalam bidang fotografi

PADA WAKTU SUBUH


Alam berada dalam spektrum warna biru muda yang bersamaan dengan frekuensi tiroid yang mempengaruhi sistem metabolisme tubuh .

jadi warna biru muda atau waktu subuh mempunyai rahsia berkaitan dengan penawar / rezeki dan komunikasi.
mereka yang kerap tertinggal waktu subuh nya ataupun terlewat secara berulang - ulang kali , lama kelamaan akan menghadapi masalah komunikasi dan rezeki .

ini kerana tenaga alm iaitu biru muda tidak dapat diserap oleh tiroid yang mesti berlaku dalam keadaan roh dan jasad bercantum ( keserntakan ruang dan masa ) dalam erti kata lain jaga daripada tidur. disini juga dapatkita cungkil akan rahsia diperintahkan solat di awal waktu..

bermulanya saja azan subuh , tenaga alam pada waktu itu berda pada tahap optimum .tenaga inilah yang akan diserap oleh tubuh melalui konsep resonan pada waktu rukuk dan sujud . jadi mereka yang terlewat subuhnya sebenar sudah mendapat tenaga yang tidak optimum lagi...SAMPAI DISINI DULU K..
NANTI KITA SAMBUNG CITE AG....

DAAA  SUME.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan