Isnin, 21 November 2011

XTAU NAK WAT PE......

arnir x tau nak wat pe la..
kbnyakkn arnie dieorg tgk bla la....
aku mls nak trun cafe tgk bola..
konfm2 la rmai kat cne..
hehehe..

duk je la kat blik....
bosan gak la..
tp kne gak stdy sok exam esok.....
tp sronk sgt2...
sok paper terkhir..
hahaha..
kat dean polimas..
dah la x pnh ambik exam kat c 2..
dah la sjuk kat dlam 2....
perrrhhhh...
tkt je otk aku skli bku.......
ye la sjuk tau x...

agk2 kne x bwak bju sjuk????
hehehe..
mcm nk duk dlm slji 2..

ptg sok aku dah lek la...
ayah aku ambik pas aku lek abis exam .,...
heheh....
pas nie ssh la nak  FB  @  nak tlis kat BLOG  la pas nie..
huhuhuhu...

so t aku kne la kmpul bnyk2 then baru tlis kat cnie...
kan2....
hehehehe......

kepada kwan2  yang ambik exam sok..
gud luck k guys....
CHAYOK2.......

salam semua,,,,,,.......

1 ulasan: