Isnin, 21 November 2011

XTAU NAK WAT PE......

arnir x tau nak wat pe la..
kbnyakkn arnie dieorg tgk bla la....
aku mls nak trun cafe tgk bola..
konfm2 la rmai kat cne..
hehehe..

duk je la kat blik....
bosan gak la..
tp kne gak stdy sok exam esok.....
tp sronk sgt2...
sok paper terkhir..
hahaha..
kat dean polimas..
dah la x pnh ambik exam kat c 2..
dah la sjuk kat dlam 2....
perrrhhhh...
tkt je otk aku skli bku.......
ye la sjuk tau x...

agk2 kne x bwak bju sjuk????
hehehe..
mcm nk duk dlm slji 2..

ptg sok aku dah lek la...
ayah aku ambik pas aku lek abis exam .,...
heheh....
pas nie ssh la nak  FB  @  nak tlis kat BLOG  la pas nie..
huhuhuhu...

so t aku kne la kmpul bnyk2 then baru tlis kat cnie...
kan2....
hehehehe......

kepada kwan2  yang ambik exam sok..
gud luck k guys....
CHAYOK2.......

salam semua,,,,,,.......

Sabtu, 19 November 2011

what happen today?????

hari nie aku kmas blik......
hehehehe..
x kusangka2 bnyak jgk brang yang aku bwak tuk sem nie kan....
hehehe.....

mle2 mcm mlas je nak kmas..ye la kan aku tnggl ag 1 paper je....
tp....... ble pk lek better kmas brang t x klm - kbt ag an nak kmas....
hehehehhee....

roomate aku , ajak kmas barng aku...
hehehehehe...
die tlg lpat n susn dlm beg...
rjin sgt an roomate aku..nak wat cmne roomate aku ske mengmas.....

dlm2 aku kmas jiran2 dpan blik aku dtg.....hehehee..
iaitu zura and bella....
alooo x de lak gmabr dieorg aku nak tnjuk......hehehe
dieorg nak tgk kmi kmas....
kata nye bosan....

dieorg tgk sepit rambut aku dah tercbut...... ingt nak buang je,,,mymak je bkan leh gne pon...kN???
diorg mrah aku sbb aku nak buang..so die org wat kje la....
hehehe..bella n achik ..tlg baiki spit 2....mcm 2 teori la yang dieorg dua cbe.....
smpai la bnda 2 leh gne lek...
heheheh..sronk aku..
so x yah buang kan....
n leh jdikan kngan spit 2 kan2sbb kwan2  tlg baiki.....kan2.....

kami mngmas sampai la pas asar...
kmas cpat2 sbb cdng nak g pasar malam...
tmbah2 mgu nie kan mgu last aku duk cnie..
t dah nak abis sem dah...
kne la tgu 2 sem baru aku lek cnie ag...


x sbar ase nye nak tgu paper terakhir ..yang akan aku jwab pda 22 .11.2011 nie..bersamaan hari selasa.....
wah mcm wat pngumuman nak rya plak...
kan????hehehehehe

k la 2 je dlu aku nak tlis tuk ari nie....
thank tuk kwan2 yang tlg kmas barng2 aku n tlg baiki sepit rambut aku..
love korang,,,,,,
salam....

Khamis, 17 November 2011

FINAL , FINAL , FINAL

yessssssssssssss.......akhirnye telah berlalu 6 paper yang sgggggtttt kritikal......
hehehehe...

dari ari isnin kami x stdy sgt pon...hehehe..
bnyak tgk cte antu je...hehehe..
kan yang 2 nak msuk exam sok tgk la sllu....
hehehehe.....

dalm blik de 3 org dah skang..tmbah ag 1 ahli..hehehehe

hehehe yan and achik......hehhee
2 la mereka....
seronok sgt2 exam final kli nie.....
bkan sllu dpat cmnie an...
smbil stdy smbil tgk cte antu....
hehehe...
aku ase sume cite antu dah nak katam la....
cite antu katam....blja x jgk katam2......
hehehehe.....


k la 2 je aku nak cite kali nie......
k salammm...sampai ketemu ag ye.....